nedeľa 16. júla 2017

Hello!

Vítam Vás na blogu s recenziami kozmetiky! 

Tento blog bol vytvorený v roku 2013, mnohí ste ma poznali pod "anjelskou" prezývkou (aj nový dizajn má len minimálne úpravy, niektorí preto budú poznať), no s nástupom na medicínu som sa musela naučiť rozvrhnúť si čas a upustiť od niektorých záujmov, medzi ktorými bol i blog. Posledný článok bol teda napísaný 18.4.2015. Celkovo ale blogujem už nejakých 8-9 rokov. 



Teraz je rok 2017 (update 2018 kedy sa zas vraciam :D), stále študujem a stále som premýšľala nad tým, že blog ešte raz určite budem písať. Myslím, že je ten správny čas, jediná zmena, ktorú to chcelo, bolo 1. premenovanie názvu a po 2. upresnenie obsahu blogu aaa tak sme tu :) 



Môj staro-nový blog, na ktorý ste zavítali a čítate tieto riadky sa bude venovať recenziám kozmetiky, ktoré sa dostanú pod moje "odborné" oko. Sledovanie nových kozmetických vychytávok ma vždy bavilo a stále baví. Baví ma skúšať a hodnotiť a hlavne písať. V dobe kedy prebral žezlo aj tejto, dajme tomu, kozmetickej sféry YouTube sa často nevidí, keď ľudí radšej baví prečítať si blog, no aj my existujeme! :) 

Produkty si väčšinou kupujem sama, ale keďže som na blogu nechala aj recenzie napísané ešte za "starej" éry, nájdete tiež produkty zo spoluprác. Všetky recenzie, ktoré sa na blogu nachádzajú sú šupnuté do priečinku "Všetky recenzie", no nájdete ich i oddelene pod kategóriou, o ktorú sa zaujímate (dekoratívna kozmetika, telo, pleť a pod.).


V poslednej dobe sa mojou záľubou stala skincare - starostlivosť o pleť. Zaujímam sa o zloženie a chcem, aby ste aj vy vedeli nakupovať správnu kozmetiku bez toho, aby vás oblbli pomocou reklám a marketingu na internete. Každý má iný typ pleti a to, čo funguje mne, nemusí vám. No články, ktoré píšem nie sú len o konkrétnych produktoch a mojich skúsenostiach s nimi. Sú zamerané tak, aby ste sa aj vy (hoci máte inú či rovnakú pleť) naučili, ako sa o ňu správne starať a nekupovali produkty, ktoré vám možno viac škodia, než pomáhajú ;) 





Ak máte tému, o ktorej chcete vedieť viac alebo máte problém, s ktorým chcete poradiť, budem rada ak mi napíšete tu: Kontaktuj ma!

2 komentáre: